Kaj mislite z garancijami Katere so pomembne garancije v pomorskem zavarovanju?
Kaj mislite z garancijami Katere so pomembne garancije v pomorskem zavarovanju?

Video: Kaj mislite z garancijami Katere so pomembne garancije v pomorskem zavarovanju?

Video: Kaj mislite z garancijami Katere so pomembne garancije v pomorskem zavarovanju?
Video: Аренда катера на Селигере 2022 2024, Maj
Anonim

A garancijo je nekaj, s čimer se zavarovalec zaveže, da nekatere stvari bo oz bo se ne izvaja v času trajanja police. To pomeni , potrjuje ali zanika obstoj določenih dejstev. Garancije so kot izjave, po katerih an zavarovana obljublja, da naredi ali ne naredi nekaj posebnih stvari.

Katere so torej pomembne garancije pri pomorskem zavarovanju?

Nakazano Garancije Potrdilno garancijo je obljuba, ki zavarovana daje obstoj ali neobstoj določenih dejstev. Zadolžnica garancijo je obljuba, v kateri zavarovana obljublja, da bo določeno stvar naredil ali ne storil do obdobja veljavnosti police. V pomorsko zavarovanje , implicitno garancije so zelo pomembno.

Drugič, kaj pomeni zavarovanje pri zavarovanju? Zavarovanje . A garancijo v zavarovanje politiko je obljuba s strani zavarovana stranki, da so trditve, ki vplivajo na veljavnost pogodbe, resnične. Zadolžnica garancija je izjavo o prihodnjih dejstvih ali o dejstvih, ki bodo ostala resnična ves čas trajanja police.

Kaj je v zvezi s tem izrecna garancija v pomorskem zavarovanju?

jamstva za pomorsko zavarovanje to je treba upoštevati: ekspresno in implicirano . Ekspresna jamstva so obljube zapisane v pogodbi. Obstajajo tudi trije implicitne garancije , ki se ne pojavljajo v pisni obliki, a kljub temu zavezujejo stranke.

Kakšna je razlika med garancijo in zavarovanjem?

Garancija in zavarovanje sta 2 drugačen vrste »obljub«. A garancijo (na splošno za izdelek) je proizvajalec navede, da je je brez napak. Zavarovanje , po drugi strani, je »obljuba«, da bo zavarovalnica v primeru, da bi prišlo do kritega tveganja, plačala škodo, ki jo povzroči takšno tveganje.

Priporočena: