Kazalo:

Kaj je notranja zavorna vrvica?
Kaj je notranja zavorna vrvica?

Video: Kaj je notranja zavorna vrvica?

Video: Kaj je notranja zavorna vrvica?
Video: мк ажурной крышки и внутреннего бортика 2024, Maj
Anonim

Kabli se uporabljajo za zaviranje na kolesih s kabel -potegni zavore . Sestavljeni so iz dveh delov: an notranji kabel iz pletene žice iz nerjavečega jekla in zunanje kabel ohišje in delujejo s prenosom sile s kombinacijo napetosti na notranji kabel in stiskanje na ohišje.

Vprašanje je tudi, kako zamenjati notranji zavorni kabel?

Koraki

  1. Odrežite naguban konec notranjega kabla.
  2. Odvijte vijak s 5 mm imbus ključem.
  3. Obrnite nastavitev cevi na krmilu.
  4. Potisnite kabel iz zavorne ročice.
  5. Odstranite zunanje ohišje kabla, če ga zamenjate.
  6. Če ga ne nameščate, potisnite notranji kabel iz ohišja.

Poleg tega so vsi zavorni kabli enaki? Večina zavorne kable premera 1,5 ali 1,6 mm. Večina premikov kabli so 1,1 ali 1,2 mm, pocinkani menjalnik kabli so 1,3 mm. Menjalnik kabel konci so enako . Čeprav jih je danes veliko kabli prihajajo z obema koncema, po en na vsakem koncu, in lahko odrežete tistega, ki ga ne uporabljate.

Kaj je torej zavorni kabel?

k ˈke? b? l) a kabel ki povezuje a zavora ročaj, stopalko ali vzvod na vozilu zaviranje mehanizem. Avto je zavorne kable je bil odrezan. Collinsov angleški slovar.

Ali so zavorni kabli koles univerzalni?

A Univerzalni zavorni kabel : Vsak kabel ima dve vrsti sidra; tisti na desni je za MTB kolesa , (ravno krmilo), tisti na levi pa je za cesto kolesa , (spusti krmilo). Konec, ki ni potreben, odstranimo z rezanjem. Vijaki: To so zaključni pokrovi, ki se prilegajo na oba konca ohišja.

Priporočena: