Kazalo:

Za kaj se uporablja strgalo?
Za kaj se uporablja strgalo?

Video: Za kaj se uporablja strgalo?

Video: Za kaj se uporablja strgalo?
Video: Один ЛИМОН и Банка Сгущенки! СУПЕР Крем для ТОРТА за 1 Минуту! Готовим Дома САМЫЙ БЫСТРЫЙ КРЕМ! 2024, Maj
Anonim

Namen Strgala . A strgalo je stroj uporablja za premikanje ali odstranjevanje umazanije, gramoza in drugega nepotrebnega materiala s površine. Na trgu je veliko strojev za zemeljska dela, vendar strgalo je specializirano za strganje in je najučinkovitejši stroj za to nalogo.

Ljudje se tudi sprašujejo, za kaj se uporablja strgalo?

Roka strgalo je enostranski orodje za strganje kovina s površine. To je lahko potrebno, če je treba površino poravnati, popraviti, da se prilega parjenemu delu, mora zadržati olje (običajno na sveže mleti površini) ali dati dekorativno površino. Površinske plošče so tradicionalno izdelovali strganje.

Nato se postavlja vprašanje, kaj je motorno strgalo? V gradbeništvu je a Motor - strgalo ali traktor na kolesih Strgalo je kos težke opreme, ki se uporablja za zemeljska dela. Zadnji del ima navpično gibljiv zabojnik (znan tudi kot posoda) z ostrim vodoravnim sprednjim robom. dva strgala lahko delujejo skupaj na način push-pull, vendar to zahteva dolgo rezano površino.

Preprosto tako, kako deluje strgalo?

The strgalo je velik kos opreme, ki se uporablja v rudarstvu, gradbeništvu, kmetijstvu in drugih zemeljskih delih. The strgalo lahko transportira svoj tovor do območja polnjenja, kjer je rezilo dvignjeno, zadnja plošča lijaka ali ejektor se hidravlično potisne naprej in tovor pade ven.

Kakšne so vrste strgalcev?

Strganje površine različnih vrst strgal

  • Enomotorna strgala na kolesih. Enomotorno strgalo na kolesih je morda najpogostejša vrsta strgala.
  • Dvomotorna strgala na kolesih. Strgala na kolesih z dvema motorjema so še ena odlična možnost, če zemljo vlečete na kratke razdalje.
  • Dviganje strgalnikov.
  • Strgala vlečnega tipa.

Priporočena: