Kje je serijska številka Hondinega štirikolesnika?
Kje je serijska številka Hondinega štirikolesnika?

Video: Kje je serijska številka Hondinega štirikolesnika?

Video: Kje je serijska številka Hondinega štirikolesnika?
Video: Даница Крстић - Химна Св. Сави 2024, Maj
Anonim

17-mestna identifikacija vozila številko od a Honda terensko vozilo se običajno nahaja na glavnem križnem elementu, kjer je med postopkom montaže vtisnjeno. Glavna prečka povezuje levi in desni ročaj in je zaradi varnosti in estetike običajno prekrita z oblazinjenjem ali plastiko.

Glede na to, kje je serijska številka na Honda ATV?

Honda Rancher VIN lokacije - Honda Rancher serijska številka lokacija za 350's in 420's od 2000 do 2013 je na prečnem nosilcu na sprednji strani ATV . To je tipično Honda VIN in je viden skozi odprtino v sprednjem pokrovu med žarometi.

Poleg tega, kako lahko izvem, v katerem letu je moja Honda ATV? Vzorčno leto katerega koli ATV -ja s to številko lahko najdete.

  1. Poiščite 17-mestno identifikacijsko številko vozila na okvirju svojega štirikolesnika. Številka je lahko vtisnjena na okvir, pritrjena na zakovičeno kovinsko ploščo ali pritrjena z nalepko.
  2. Poglejte 10. znak identifikacijske številke vozila.

Glede na to, kje je serijska številka na štirikolesniku?

Okvir/VIN številko je odtisnjen na sprednji strani ATV okvir, kot je prikazano na fotografiji. Motor serijska številka se nahaja na desni strani ohišja motorja.

Kje je številka VIN na Yamahi Moto 4?

Poiščite Moto 4 VIN . Običajno je na okvirju ob levem nožnem kljuku, ob predpostavki, da sedite na ATV -ju VIN plošča je na okvirju, vendar je ne zamenjujte z motorjem številko ki se nahaja na samem motorju.

Priporočena: