Zakaj se moj avto ugasne, ko zaviram?
Zakaj se moj avto ugasne, ko zaviram?

Video: Zakaj se moj avto ugasne, ko zaviram?

Video: Zakaj se moj avto ugasne, ko zaviram?
Video: Новый год в реальной жизни. Страшные истории про Рождество. Ужасы. Мистика 2024, Maj
Anonim

Zaviranje Vzroki Avto izrezati - razlogi

Nizek tlak goriva, umazani ali okvarjeni injektorji goriva ali pokvarjena črpalka za gorivo: Črpalka za gorivo je odgovorna za prenos goriva iz rezervoarja v motor. Injektorji se lahko sčasoma zamašijo ali umažejo, kar povzroči neredno pršenje ali pa sploh ne pršenje.

Zakaj se moj avto ugasne, ko pritisnem na zavore?

Najverjetneje imate težave z ventilom IAC (regulacija zraka v prostem teku). Uživajo v ogljikovih usedlinah in se držijo. Druga možnost je vaša moč zavora ojačevalnik pušča v vakuumu. To lahko preprosto preizkusite s stiskanjem izklopljeno cev priključena na zavora ojačevalnik in pritisnete na zavora pedal.

Prav tako veste, zakaj se moj novi avto ugasne, ko se ustavim? The koncept postanek -zagonski sistem je preprosto. Samodejno se izklopi izven motor, ko vozilo je v mirovanju za zmanjšanje porabe goriva in odpravo emisij v prostem teku. Nato se znova zažene the motor samodejno, ko the voznikova dvigala izven zavira (ali vklopi) the sklopko, da izberete 1. prestavo), da znova zaženete.

Glede na to, zakaj moj motor kar naprej ugasne?

Motorji avtomobilov opustite zaradi različnih težav, povezanih s pretokom zraka, gorivom ali mehaniko. Nekateri pogosti razlogi za stojnice motornih vozil so: Mešanica goriva, ki ni dovolj bogata (to je običajno vzrok hladnega zastoja in občasnega zastoja) Nepravilna črpalka za gorivo, alternator ali ventil EGR.

Zakaj mi avto zavira, ko upočasnim?

Zamašen ali omejen EGR ventil: Če je vaš EGR ventil zamašen, umazan ali okvarjen, lahko povzroči avto do stojnica , v prostem teku, neredno ali razpršeno, odvisno od tega, ali je zataknjeno odprto ali zaprto.

Priporočena: