Kdo ima prednost na izstopni rampi?
Kdo ima prednost na izstopni rampi?

Video: Kdo ima prednost na izstopni rampi?

Video: Kdo ima prednost na izstopni rampi?
Video: Серебро вас погубит. Этим знакам зодиака нельзя носить серебряные украшения 2024, Maj
Anonim

Vozniki na dostopu rampa morajo popustiti vozilom, ki potujejo po izstopna rampa . Včasih se promet, ki zapušča meddržavno cesto, združi v svoj ločen pas. Vozniki na dostopu rampa mora v tem primeru še vedno prinesti. Vendar morajo vozila, ki prihajajo na avtocesto, popustiti vsemu prometu, ki prihaja za njimi.

Kdo ima pri tem prednost pri klančini?

Vozniki na dostopu rampa morajo popustiti vozilom, ki potujejo na izvozu rampa . Včasih se promet, ki zapušča meddržavni promet, združi na svoj lasten pas. Vozniki na dostopu rampa mora v tem primeru še vedno prinesti. Vendar morajo vozila, ki prihajajo na avtocesto, popustiti vsemu prometu, ki prihaja za njimi.

Razen zgoraj, kdo popusti pri vklopu? 185 določa, da voznik, ki namerava v križišču zaviti levo donos prednostno prednostjo nasproti vozečim vozilom.

Prav tako veste, kdo ima prednost pri zapustitvi avtoceste?

Ko se dostopna cesta sreča z izvoz z avtoceste klančina voznik na dovozni cesti mora popustiti voznikom izhod the avtocesta.

Ali imate pri vstopu na avtocesto prednost?

Kdaj vstopanje ulica, cesta oz avtocesta z zasebne ceste, pasu ali uličice, ti mora dati prednost do vseh pešcev na pločniku in do vseh vozil na ulici, cesti oz avtocesta.

Priporočena: