Kazalo:

Kako odstraniti obroč črpalke za gorivo?
Kako odstraniti obroč črpalke za gorivo?

Video: Kako odstraniti obroč črpalke za gorivo?

Video: Kako odstraniti obroč črpalke za gorivo?
Video: Как установить бензонасосы [топливные насосы] Porsche Cayenne [Порше Кайен] 2024, Maj
Anonim

Kdaj odstranjevanje the črpalka za gorivo zaklepanje prstan na vrhu gorivo rezervoarja, vas morda zamika, da bi uporabili kladivo in kovinski udarec ali izvijač. To lahko povzroči iskre, ki lahko vžgejo hlape. Namesto tega uporabite popustnik iz trde plastike z gumijastim kladivom obroč črpalke za gorivo na vrhu rezervoarja.

Ljudje se tudi sprašujejo, katera orodja potrebujem za menjavo črpalke za gorivo?

Orodja, potrebna za menjavo črpalke za gorivo

  1. Ključ z zatičem z univerzalnim spojem.
  2. Ključi za cevi ali odprti ključi.
  3. Klešče za cevne objemke ali izvijač.
  4. Vijak ali lesen moznik za zapiranje cevi za gorivo iz rezervoarja za gorivo.

Poleg tega, kaj je tesnilo za gorivo? Gorivo Črpalka Tesnilo Izdelki Eden najpomembnejših tesnila v vozilu je gorivo črpalko tesnilo . Sedi med gorivo črpalko in stranski del motorja za preprečevanje gorivo puščanje. Ta vrsta tesnilo lahko je izdelan iz različnih materialov, kot so pluta, papir, mehke kovine in guma.

Kaj je poleg tega še zaklepni obroč rezervoarja za gorivo?

Na večini gorivo - vbrizgana vozila, gorivo črpalka je v rezervoar za gorivo . A zaporni obroč se uporablja za zavarovanje gorivo črpalko in vzdržujte tesnilo brez puščanja. Če zaporni obroč ne uspe, je običajno posledica poškodbe zaradi odstranitve.

Je zamenjava črpalke za gorivo težka?

Kdaj črpalke za gorivo niso pravilno zamenjani, cele sistem je poškodovan. Čeprav se morda sliši težko, zamenjava črpalke za gorivo je lahko. Odvisno od vrste črpalka za gorivo , nekaj navodil bi moralo pomagati. Vsakdo lahko zlahka namestite novo črpalka za gorivo skozi te serije korakov.

Priporočena: