Zakaj se VX in VY spreminjata z višino?
Zakaj se VX in VY spreminjata z višino?

Video: Zakaj se VX in VY spreminjata z višino?

Video: Zakaj se VX in VY spreminjata z višino?
Video: ШАМАН ОДЕРЖИМЫЙ ДЬЯВОЛАМИ ЗАБИРАЕТ ДУШИ ПУТНИКОВ В ПРОКЛЯТОМ ЛЕСУ / A SHAMAN POSSESSED BY DEVILS 2024, Maj
Anonim

Torej imaš spodnji nos. In to pomeni, da mora zračna hitrost porast . As nadmorske višine se poveča, moč in potisk pa zmanjšata, Vy se bo zmanjšala, ker je na voljo manj energije. Vx volja porast ker je na voljo manj potiska.

Kaj se na ta način zgodi s hitrostjo za VX in VY z naraščajočo nadmorsko višino?

Vx in Vy z naraščajočo nadmorsko višino . Kaj se zgodi s hitrostjo za Vx in Vy z naraščajočo višino ? Odgovor: Vx ostane konstantna in Vy zmanjša.

Poleg tega, kako nasprotni veter vpliva na VX in VY? Vy je nadmorska višina, ki se s časom pridobi in Vx je višina, pridobljena na daljavo. Tukaj postane zmedeno; A čelni veter volja vplivati kota vzpona glede na zemljo. Ekstremni primer je plezanje v a čelni veter kar je enako vaši hitrosti.

Zakaj se poleg VX in VY razlikujeta zgoraj?

Vx je najpočasnejši (IAS) in je največji KOT vzpenjanja. Omogoča, da se povzpnemo na višino v najkrajši vodoravni razdalji. Vy je nekoliko hitrejši in je največja stopnja vzpona. Omogoča, da se v najkrajšem času povzpnete na višino.

Ali se VX in VY spreminjata s težo?

Ja, oba bosta se razlikujejo . Oba sta odvisna od zmanjšanja upora in velikega potiska ali moči. Očitno potiska ali moči ne bo razlikujejo glede na težo , ampak oni * naredi * se razlikujejo z zračno hitrostjo itd ne vlečenje letala.

Priporočena: