Katere so različne vrste PTO?
Katere so različne vrste PTO?

Video: Katere so različne vrste PTO?

Video: Katere so različne vrste PTO?
Video: Это слово нельзя говорить, иначе завтра ждите изменения в судьбе 2024, Maj
Anonim

Obstajata dve glavni vrste neodvisnih PTO ; mehanski in hidravlični. Mehansko neodvisen PTO uporablja poleg ločenega izbirnika za vklop / izklop PTO krmilna ročica. Pogosto je treba traktor ustaviti ali izklopiti, da spremenite ta položaj izbirnika.

Prav tako morate vedeti, kako deluje kardanska gred?

Odgon moči ( PTO ) je naprava, ki prenaša mehansko moč motorja na drugo opremo. A PTO omogoča gostiteljskemu viru energije za prenos moči na dodatno opremo, ki ne nima svojega motorja ali motorja. Na primer, a PTO pomaga pri delovanju kladiva z motorjem traktorja.

Kakšna je razlika med 540 in 1000 PTO? Ko a PTO gred se obrača 540 , je treba razmerje prilagoditi (usmeriti navzgor ali navzdol), da ustreza potrebam stroja, kar je običajno višje vrtljaje od tega. Od 1000 RPM je skoraj dvakrat večji 540 , je manj oblikovanih "Gearing Up". v izvajati za opravljanje zahtevanega dela.

Podobno, kaj je kardanska ročica?

Izklop moči, ki ga najpogosteje omenja njegova kratica, PTO , je pogosta oblika mehanske dostave energije na trgu mobilnih strojev. The PTO je metoda prenosa velike moči in navora iz motorja (običajno prek prenosa) tovornjakov in traktorjev.

Ali imajo vsi traktorji kardansko gred?

Večina traktorjev ima gred za odjem moči, ki je povezana z vašim orodjem za pogon. Ker gred črpa moč iz motorja, PTO konjska moč označuje, koliko moči je na voljo za zagon različnih naprav. Visoko PTO je kritično tudi, ko začnete govoriti o terenu.

Priporočena: