Kaj je vrtnica na kljuki vrat?
Kaj je vrtnica na kljuki vrat?

Video: Kaj je vrtnica na kljuki vrat?

Video: Kaj je vrtnica na kljuki vrat?
Video: Не держите это на столе, не открывайте дорогу нищете 2024, Maj
Anonim

Ročica vklopljena rose vratne kljuke je kljuka kjer je vzvod pritrjen na krožno ploščo, imenovano tudi vrtnica ', od tod tudi vzvod za ime vrtnica . Te kljuke za vrata imajo različne prednosti, v nasprotju z vzvodom na hrbtni plošči kljuke za vrata ali mortice gumbi za vrata.

Glede na to, kaj je vrata Rose?

ROSE : To je krožna plošča, na katero je nameščen ročaj ali gumb. Prikrito vrtnica preprosto pomeni, da so vijaki in luknje uporabljeni za pritrditev vrtnica na vrata so skrite s pokrovom. SASH LOCK: Ključavnica z vpenjanjem, ki vsebuje oba zapaha (upravlja vrata ročaji) in zapah (upravlja se s ključem).

Drugič, ali so vrata opremljena z ročaji? Eno najpogostejših zmot je to vrata , ob nakupu, pridi z vnaprej določenim ročaji , tečaji in zapahi. Temu ni tako. Ko kupite a vrata kupiti morate tudi vse te izdelke, skupaj znane kot vrata pohištvo.

Kaj je torej ročaj za zaklepanje vrat z ročico?

The vzvod zapah ročaj je enostaven za namestitev in uporabo ter je na voljo v različnih stilih in zaključkih. Ta vrsta ročaj na zadnji plošči je sestavljen iz a vzvod s ključavnico, izrezano tik pod njim. To omogoča, da se ključ vstavi v vrata za nadzor krila zaklepanje.

Kako namestite ročico na ročaj vratnih rož?

Vstavite vreteno v enega od ročice in varno privijte zaporni vijak, tako da zagotovite, da lahko skozi vreteno preide dovolj vretena vrata in biti zavarovan v nasprotniku vzvod . 6. Postavite vzvod na vrata tako da vreteno prehaja skozi zaponko zapaha/ključavnice in poravna luknje na vrtnica s tistimi, ki so vnaprej izvrtane v vrata.

Priporočena: