Kako ponastavim svoj prisilni alarm?
Kako ponastavim svoj prisilni alarm?

Video: Kako ponastavim svoj prisilni alarm?

Video: Kako ponastavim svoj prisilni alarm?
Video: Putin said Ukraine belongs to Russia: Invasion began 2024, Maj
Anonim

Ponastavite alarm enkrat the Nadzorna enota to preveri alarm je bil prejet. Uporaba panike / alarm za prisilo tipko in zavrtite v smeri urinega kazalca na ponastavite alarm (če obstaja) ali uporabite ponastavitev gumb.

V zvezi s tem, kako ponastavite ključ za alarm za paniko?

Za testiranje in ponastaviti a gumb za paniko , najprej pritisnite veliko rdečo gumb . The Alarm se mora takoj aktivirati. Utišajte sistem tako, da vnesete svojo 4 -mestno kodo v tipkovnico. Za ponastaviti the gumb za paniko , uporabite posebno ključ (ki naj indikator spremeni iz rdeče v zeleno).

Podobno, kako ponastavim gumb za paniko Honeywell?

  1. Izlet. Če želite prekiniti paniko 5869, preprosto povlecite rdeče stikalo.
  2. Ponastaviti. Zdaj, ko je panika aktivna in zaklenjena, boste morali zgrabiti ključ za ponastavitev, ki je bil priložen stikalu za paniko.
  3. Jasno. S ponastavitvijo stikala za paniko dvakrat izključite sistem, da prekličete paniko in počistite vsa sporočila o težavah s plošče.

Če upoštevamo to, kaj je prisilni alarm?

A alarm za prisilo je sistem brezžičnih mobilnih naprav, ki delavce ohranja v stiku z drugim osebjem. Da bi bili učinkoviti, alarmi za prisilo biti preprosto, saj ljudje v stresnih situacijah običajno nimajo časa, da se ustavijo in premislijo o zapletenem nizu korakov.

Kakšen je namen gumba za paniko na avtomobilskih ključih?

Lokator in večina alarmov avtomobili izdelan od poznih devetdesetih let prejšnjega stoletja imajo a ključ prstan, ki je pritrjen na oddajnik sistema za daljinski vhod, ki se uporablja za zaklepanje/odklepanje vašega avto . Ima tudi rdečo zasilno ( gumb za paniko ) alarm, ki bo sprožil vaš avtomobilov rog, ki vam bo pomagal najti, kje ste pustili avto na velikem parkirišču.

Priporočena: