Zakaj je Marie Brown izumila varnostni sistem?
Zakaj je Marie Brown izumila varnostni sistem?

Video: Zakaj je Marie Brown izumila varnostni sistem?

Video: Zakaj je Marie Brown izumila varnostni sistem?
Video: The Great Gildersleeve: Gildy's Campaign HQ / Eve's Mother Arrives / Dinner for Eve's Mother 2024, April
Anonim

Rojen Marie Van Brittan na Jamajki, Queens, New York, leta 1966 je imel ideja za napravo za nadzor doma. Za patent se je prijavila skupaj z možem Albertom rjav leta 1966 za televizijo zaprtega kroga varnostni sistem . Ustvarili so a sistem za motorizirano kamero za prikaz slik na monitorju.

Zakaj je poleg tega Marie Van Brittan Brown izumila varnostni sistem?

Marie Van Brittan Brown je bil izumitelj prvega doma varnostni sistem . Patent za izum je bil vložen leta 1966 in je kasneje vplival na sodoben dom varnostnih sistemov ki se uporabljajo še danes. Brownov izum je navdihnilo varnost tveganje, s katerim se je soočil njen dom v soseski, kjer je živela.

Poleg tega, kdaj je Marie Brown izumila sistem za zaščito doma? 1966, Vprašanje je tudi, zakaj je bil izumljen sistem za domačo varnost?

Zakaj se je Marie odločila Izmisli The Sistem : Uporabili so več varnost kamere, ki so pokukale skozi štiri luknje. Postavljeni so bili na različne višine, da so lahko ujeli, kdo je obiskovalec, pa naj gre za višjo osebo ali otroka. V Marijino sobo je bil nameščen televizijski monitor za ogled.

Kdo je ustvaril varnostni sistem?

Léon Theremin

Priporočena: