Kazalo:

Kako odstraniti prestavno ročico na g35?
Kako odstraniti prestavno ročico na g35?

Video: Kako odstraniti prestavno ročico na g35?

Video: Kako odstraniti prestavno ročico na g35?
Video: Адаптация дрссельных заслонок infiniti g35x 2024, Maj
Anonim

Pravilna metoda je uporaba ključa za polmesec / ključ na traku premik **** in pojdi pod premik pokrov prtljažnika in ga držite s kleščami za primež menjalnik naravnost, da ga ne zategnete, ko poskušate vzeti premik **** izklopljeno.

Podobno ali lahko zamenjate avtomatski menjalnik?

An avtomatski gumb za prestavljanje ali je gumb na vrhu vzvod ki omogoča ti do menjaj prestave v vašem avtomatsko - prenos vozilo. Nadgradnja a gumb za prestavljanje je na splošno preprosta naloga, ki jo mehanik na dvorišču zlahka opravi.

Podobno, kaj počne obtežen prestavni gumb? A obtežen prestavni gumb je gumb za prestavljanje ki je težji od standardnega gumbi za prestavljanje . Ta dodatek utež zagotavlja bolj tekoč vklop pri preklapljanju med prestavami, z manj napora, ki ga potrebuje voznik.

Kako torej odstranite gumb za prestavljanje na g37?

Odstranite gumb za prestavljanje z ovijanjem brisače/krpe okoli stebla gumb za prestavljanje in zrahljajte s ključem. Odvijte in Odstrani . NE ODSTRANI BREZ PREVERJANJA, DA PRESTAVNA ROČICA NE BO ZVIRANO.

Kako spremenite gumb menjalnika?

Zamenjava gumba za prestavljanje

  1. Poiščite gumb za prestavljanje, pritrjen na koncu ročice menjalnika. Gumbi za prestavljanje so običajno nameščeni na enega od dveh načinov.
  2. Obrnite gumb v nasprotni smeri urinega kazalca ali odstranite vijak na dnu gumba, da odstranite gumb iz prestavne ročice.

Priporočena: