Koliko voltov porabi črpalka za gorivo?
Koliko voltov porabi črpalka za gorivo?

Video: Koliko voltov porabi črpalka za gorivo?

Video: Koliko voltov porabi črpalka za gorivo?
Video: Točilica za gorivo. 2024, Maj
Anonim

Siva žica, ki napaja črpalka je 5 voltov.

Podobno, kakšno napetost potrebuje črpalka za gorivo?

Če bi uporabili 1,0-ohmski upor v a črpalka za gorivo vezja, bi znižal 13,25 voltov pred 9,78 voltov. To je a Napetost padec za skoraj 4,0 voltov. Izguba 4,0 voltov morda ne vpliva na prosti tek vozila, saj gorivo tlak je lahko znotraj specifikacij.

Nato se postavlja vprašanje, kako preizkusiti črpalko za gorivo? Pritrdite merilnik tlaka na preskus črpalke za gorivo prileganje. Poiščite svojega preskus črpalke za gorivo točko, ki je običajno blizu gorivo injektorjev in poiščite točko, na kateri je črpalka se priklopi na tirnico injektorja filtra. Obstajati mora ločilni spoj ali a test vrata, kjer je pritrjen manometer.

Vprašano je tudi, kaj lahko povzroči, da črpalka za gorivo ne deluje?

Ni napajanja za gorivo Injektorji (zaradi okvare gorivo rele injektorja, pregorela varovalka, ne vhodni signal na (PCM) iz senzorja položaja ročice ali senzorja položaja odmikača ali napačnega (PCM) gonilnega tokokroga). Injektorji bi moral ponavadi imajo moč ko je ključ vklopljen. (PCM) povzroči, da druga stran injektorskega tokokroga utripa injektorje.

Ali lahko bencinsko preskusite črpalko za gorivo?

Da lahko opravite klop test njim. Ni dobro, če jih držite več kot sekundo ali dve brez plina, ker sta dejansko hlajena s plinom in mazana. Ampak ti lahko na kratko se jim dotaknite moči, da se prepričate, da se vsaj obrnejo.

Priporočena: