Kako popravim kodo p0230?
Kako popravim kodo p0230?

Video: Kako popravim kodo p0230?

Video: Kako popravim kodo p0230?
Video: Код ошибки P0230, диагностика и ремонт автомобиля 2024, Maj
Anonim

Najpogostejši vzrok za to Koda je, ko je glavna moč releja črpalke za gorivo nizka zaradi pregorele varovalke črpalke za gorivo ali topljive povezave ali kratkega stika črpalke za gorivo ali tokokroga. Drugi možni vzroki za Koda napake P0230 vključujejo: Odprto krmilno vezje črpalke za gorivo. Krmilni tokokrog s kratkim stikom z napetostjo akumulatorja.

Vedite tudi, kaj je primarni krog črpalke za gorivo?

P0230 OBD-II: Primarni krog črpalke za gorivo The Črpalka za gorivo omogoča prenos gorivo Iz gorivo rezervoar za gorivo injektorji v motorju. The Črpalka za gorivo nadzoruje računalnik motorja (PCM) ali Črpalka za gorivo Nadzorni modul (večina novih vozil).

Kako pa veste, če imate slabo črpalko za gorivo? Običajno bo slaba ali okvarjena črpalka za gorivo povzročila enega ali več od naslednjih 8 simptomov, ki voznika opozorijo na morebitno težavo.

  • Škripanje hrupa iz rezervoarja za gorivo.
  • Težave pri zagonu.
  • Škropljenje motorja.
  • Zastoj pri visokih temperaturah.
  • Izguba moči pod stresom.
  • Surging avtomobila.
  • Nizka kilometrina plina.
  • Avto se ne zažene.

Podobno, kaj je koda p069e?

Koda P069E pomeni krmilni modul črpalke za gorivo (FPCM) Zahtevana osvetlitev MIL. Senzor tlaka goriva (FPS) se uporablja za zagotavljanje povratnih informacij o tlaku goriva FPCM. Koda P069E označuje, da je FPCM odkril težavo s sistemom za gorivo in je ECM -ju poslal zahtevo za prižig lučke kontrolnega motorja.

Kaj pomeni visoko sekundarno vezje črpalke za gorivo?

Koda OBD-II Zmanjšana zmogljivost motorja je opredeljen kot a Visok sekundarni krog črpalke za gorivo . The Črpalka za gorivo omogoča prenos gorivo Iz gorivo rezervoar za gorivo injektorji v motorju. The Črpalka za gorivo je nadzoruje računalnik motorja (PCM) ali Črpalka za gorivo Nadzorni modul (večina novih vozil).

Priporočena: