Zakaj je moja zavorna luč prižgana v moji Hondi Accord?
Zakaj je moja zavorna luč prižgana v moji Hondi Accord?

Video: Zakaj je moja zavorna luč prižgana v moji Hondi Accord?

Video: Zakaj je moja zavorna luč prižgana v moji Hondi Accord?
Video: Новинка от DeWALT - многофункциональный мини шуруповерт DCD703L2T с бесщёточным двигателем! 2024, Maj
Anonim

Honda Accord zavora Opozorilo Svetloba Vzroki

Če zavorna luč prihaja samo, ko pritisnete gumb zavore , to je dokončen pokazatelj, da je pritisk v zavora sistem je prenizek. Ali zavore potrebujete krvavitev ali puščanje.

In kaj povzroča, da zavorna luč ostane prižgana?

Slabo stikalo: Eden pogostih razlogov za parkiranje Zavorna luč, da ostane prižgana stikalo je neuspešno ali neuspešno. Dvakrat preverite, ali je ročaj do konca navzdol in ali je parkiranje zavora je odklopljen. Vsak pritisk na parkirišču zavora kabel bo vzrok the luč, da ostane prižgana.

Poleg tega lahko vozite s prižgano zavorno lučjo? Če tvoj Zavora Opozorilo Svetloba pridi, ti morate o tem obvestiti in se takoj obrniti na svojega mehanika. Zavore so najpomembnejša varnostna funkcija vašega vozila, zato ti ne bi smel voziti vaš avto, če vaš zavore ne delujejo pravilno. The svetloba dela ne povej ti ki zavora res je, samo enemu gre slabo.

Kako torej veste, ali je stikalo zavorne luči slabo?

Zavora svetloba stikalo lahko slabo, če tvoj zavora luči ne delujejo. Če ročica samodejnega menjalnika ne zapusti parkirišča. Avto se lahko tudi ne zažene, saj pri vozilih s samodejnim menjalnikom avto mora zaznati da zavora pedal je pritisnjen.

Zakaj med vožnjo sveti zavorna luč?

Če ostane vklopljen, to pomeni eno od več stvari: to lahko pomeni, da parkiranje zavora je zaročen. Preverite zavora in ga spustite (z nogo na zavora pedal). Če zavorna luč prihaja medtem ti si vožnje , kaže, da je bodisi sistem pri nizki zavora tekočine ali pa je prišlo do okvare zavore.

Priporočena: